Besturendag op 18 oktober!

KONSO besturendag op 18 oktober!

Aanstaande 18 oktober zal de derde KONSO besturendag plaatsvinden in Akoesticum te Ede. Deze dag is een uitgelezen kans om je collega-bestuurders van andere orkesten te leren kennen en om ervaring uit te wisselen. Daarnaast zijn er nuttige workshops per functie en wordt het natuurlijk ook gewoon erg gezellig. Hierbij een overzicht van het programma en alle praktische informatie. De sprekers en workshopleiders zullen binnenkort aangekondigd worden op Facebook, maar het programma van de besturendag zal er als volgt uitzien:

Programma:
12.45 aankomst en koffie
13.15 opening en gezamelijke activiteit
14.15 workshops
Voor iedere ‘standaard’ functie binnen een orkestbestuur wordt een workshop georganiseerd door een professional en een ervaringsdeskundige uit de studentenorkestwereld. Het gaat hierbij om de volgende functies: Voorzitter, secretaris, penningmeester, orkestchef, acquisiteur en PR-functionaris.
16.45 plenaire lezing
17.45 afsluiting
18.00 gezamenlijk diner voor 11 euro per persoon (optioneel)

Als het goed is hebben alle besturen van de studentenorkesten bericht van ons gehad over aanmelding voor deze dag, maar mocht jouw orkest geen mail hebben ontvangen, meld je bestuur dan aan bij secretaris Noraly via secretaris@konso.nl! Graag het volgende vermelden:

  • aantal aanwezige bestuursleden en welke workshop zij zullen bijwonen
  • aantal deelnemers aan het gezamenlijke diner à E11,- p.p. en eventuele dieetwensen (vegetarisch, allergiëen e.d.)

Deelname aan de besturendag is vanaf dit jaar gekoppeld aan een lidmaatschap van het KONSO voor één jaar van €40,- per orkest. Noraly kan je orkest hier mee over vertellen en op de besturendag zullen we meer uitleg geven over de besteding van dit lidmaatschapsgeld.

Deel dit bericht