Konso besturendag 23 september

Beste besturen van de Nederlandse studentenmuziekgezelschappen,

De KONSO-besturendag zal plaatsvinden op zondag 23 september in Parnassos Cultuurcentrum te Utrecht. Alle aangesloten orkesten kunnen zich hiervoor opgeven, de deadline is 16 september. Er zijn nog een paar kleine wijzigingen in de sprekers, die de workshops zullen geven. Meer informatie hierover is te vinden in de mail die de aangesloten orkesten hebben ontvangen op 4 september 2018.

WORKSHOPS

De workshops op de eerste besturendag van het studiejaar zijn ingericht per bestuursfunctie. Ook is er een speciale tourneeworkshop. Let op: mocht je gezelschap een aparte tourneecommissie hebben, dan is die ook van harte welkom om deel te nemen aan de besturendag. Vergeet hen dus niet deze uitnodiging door te sturen! De dag sluiten we af met een plenaire lezing over leiderschap. Op deze manier hopen we jullie vast wat bagage mee te kunnen geven voor een leerzaam en succesvol bestuursjaar!

Graag horen we voor 16 september met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn en voor welke workshops jullie je willen aanmelden. Dat kan per mail. Het is uiteraard toegestaan om met meerdere bestuursleden naar dezelfde workshop te komen.

Wij kijken uit naar de besturendag!