Bestuur

Sebastiaan Dulfer – voorzitter
Hilde Groot – secretaris
Dauwe Lentz – penningmeester
Silke Meijers – coördinator harmonieorkesten
Merel Woldendorp – coördinator besturendagen
Beatrix Vogelaar – algemeen bestuurslid

Jaap van Hellenberg Hubar heeft per 11 mei 2019 de penningmeestertaken overgedragen aan Dauwe Lentz. Hij blijft als bestuurslid van het Konso betrokken bij de opdrachtcompositie.
—————————————————–
Dirk Westenberg – webmaster

Heb je een vraag of wil je advies inwinnen? Mail ons persoonlijk of naar info@konso.nl!

Het bestuur van het KONSO bestaat uit ervaren (oud-)bestuurders van verschillende studentenorkesten.

Sebastiaan Dulfer – voorzitter
Sebastiaan was in 2012-2013 orkestchef en voorzitter bij G.S.O. Mira in Groningen. In 2016-2017 was hij acquisiteur bij het Nederlands Studenten Orkest. Als algemeen bestuurslid zal hij helpen waar nodig. Na de besturendag van 4 maart zal Sebastiaan Jorrit opvolgen als voorzitter.

Hilde Groot – secretaris 
Hilde was in 2015-2016 secretaris van het Nederlands Studenten Orkest en heeft daarnaast een tijd in Mira gespeeld. Als secretaris is zij verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie.

Dauwe Lentz – penningmeester
Dauwe was in 2016-2017 secretaris van de reiscommissie van het USConcert, en in 2017-2018 penningmeester van het bestuur van hetzelfde orkest. In 2019 was hij betrokken bij de productie van studentenmuziekfestival UUnited. Als penningmeester van de koepel adviseert hij graag over alle mogelijke geldzaken van de studentenorkesten.

Silke Meijers – coördinator harmonieorkesten
Silke was in 2011-2013 algemeen bestuurslid en van 2015-2016 voorzitter bij studentenharmonieorkest QHarmony in Nijmegen. In 2014-2015 was zij secretaris van de Nijmeegse studentencultuurkoepel en vanaf 2016 is zij bestuurslid bij de Nijmeegse muziekfederatie. Als coördinator harmonieorkesten van het KONSO gaat zij proberen de positie van harmonieorkesten binnen de koepel vorm te geven en beter te integreren.

Merel Woldendorp – coördinator besturendagen
Merel speelde vanaf 2014 bij Mira in Groningen, waar ze in 2015 secretaris was. Sindsdien heeft ze meegespeeld bij het Nederlands Studenten Kamerorkest, het Nederlands Studentenorkest, het Utrechtsch Studenten Concert, en het J.Pzn Sweelinckorkest. Op het moment speelt ze op projectbasis nog mee met (studenten)orkesten. Merel is als coördinator besturendagen de organiserende kracht achter de besturendagen die twee keer per jaar plaats zullen vinden.

Beatrix Vogelaar – algemeen bestuurslid
Beatrix was in 2016 penningmeester en acquisiteur van sponsoren van het Nederlands Studenten Kamerorkest. Vanaf 2014 speelde ze bij het VU-orkest, en momenteel speelt ze bij het USConcert. Als algemeen bestuurslid is ze onder andere verantwoordelijk voor de informatie op de website en Facebookpagina.

Dirk Westenberg – webmaster
De website van KONSO is in eerste instantie begonnen als onderdeel van Concert4You.nl waar Dirk oprichter van is. Als webmaster is hij verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de KONSO website.